Velkommen til NattensHimmel!

Hei, du har nettopp ankommet til website'en av Stormrider (også kjent som VredensEngel) - som ikke klarer å snakke om seg selv i tredje person for mer enn en setning.
Ja, personlige hjemmesider ser ut til å ha - stort sett - dødd ut, men jeg foretrekker slike gammeldagse men langvarige løsninger.
Jeg lager hjemmesider. Jeg fotograferer. Jeg eksperimenterer med å installere og konfigurere Linux || FreeBSD på gammel hardware. Så klart at jeg sliter med insomnia!
Ingenting eksklusivt, tror jeg, men jeg vil gjerne dele det med... ehhm, hvem som helst som bryr seg. Meningen er ikke å presentere et idealisert, velpolert - og falsk - bilde om meg selv, men å vise litt av hvem jeg virkelig er.

Midvinternatten har alltid inspirert meg.
Stillhet, frost og mørke - uten unødvendige distraksjoner eller skarpt lys; når snøkrystaller som glimrer i mørket som små, hvite safirer - gir fantastiske muligheter til å oppdage éns egen tankeverden. Dette er en spesiell og indre opplevelse.
Når himmelen er så mørk at man faktisk begynner å oppdage nyanser av mørket, og når vinternatten ser ut til å være endeløs, blir jeg helt fascinert. Derfor er tittelen Nattens Himmel.