Røyskattens jobbsøknad

Røyskatt. Ser på deg meget alvorlig. Åpenbart mener det.

Hei,
jeg viser til den annonserte stillingen som "Security guard" på finn.no og med denne søknaden vil jeg gjerne uttrykke min interesse i posisjonen.
Jeg er en 3 år gammel røyskatt som for tiden bor i Trondheim. Kan akseptabelt kommunisere på menneskelig språk, og vil gjerne bli inkludert i et eksemplarisk menneskesamfunn.
Jeg har ganske mye erfaring i å forårsake blødninger og å uskadeliggjøre andre dyr, og jeg synes at med disse ferdighetene kan jeg svært effektivt bidra til sikkerheten av deres butikk.
Som person er jeg meget nysgjerrig og liker å være til stede når det skjer noe interessant - slik at jeg kan legge merke til de eventuelle tyvene og andre uønskelige elementene med det samme. Denne muligheten gjør meg spesielt motivert i å få stillingen hos dere.
Jeg er vant til å arbeide meget kjapt - noe som dere nevnte i annonsen som absolutt forutsetning.
Siden jeg er et smådyr med elegant hvit pels som vekker tillit, dette kan være en fordel om dere sammenlikner det med det vanlige "security personell" utseende.
Jeg ser frem til et personlig møte for å kunne se om jeg kan være en potensiell bra kandidat til stillingen! Dere må vite at en røyskatt mener det. Alltid.
Med vennlig hilsen,
Mustela erminea

« « Tilbake